ACCEPTGIRO BETALINGEN

Filialen kunnen op eenvoudige manier voor klanten de rekeningen betalen. Elke betaling neemt een commissiebetaling met zich mee voor de reseller.

MONEY TRANSFER

VKS agenten kunnen nu veilig geld versturen voor hun klanten naar familie en vrienden elders in de wereld. klanten hoeven hiervoor niet over een rekening te beschikken.De ontvanger kan binnen enkele ogenblikken het bedrag ophalen met een code. VKS heeft een wereldwijde dekking van duizenden partner filialen. De commissies zijn zeer attractief.

VLIEGTICKETS EN HOTEL BOEKINGEN

Agenten van VKS kunnen nu in het zeer uitgebreide ticketsysteem zowel vliegtickets als hotelboeking reserveringen doen. Met een zeer lucratief verdienmodel zal dit aanbod uwzelf en uw klanten aanspreken. U zult geen nee meer verkopen aan potentiƫle reizigers.

BELTEGOED

Met onze beltgoedsysteem kunt u prepaid-vouchers voor zowel nationale, internationale telefoonkaarten als internet telefoonkaarten uitprinten.

PREPAID MASTERCARD

Fillialen kunnen nu een voorraad MoneyPass prepaid MasterCards inslaan. De MoneyPass is een zeer handige kaart die wereldwijd erkend wordt waar de MasterCard logo vertoond wordt. MoneyPass is prepaid waardoor de klant een goed overzicht heeft over haar bestedingen. VKS agent verdient zowel aan de verkoop als aan de opwaarderingen.

500.000 MERKARTIKELEN VERKOPEN

Door een koppeling met DCP (Dutchcoms Catalog Platform) kunnen alle filialen nu producten verkopen die Dutchcoms op voorraad heeft, van parfums tot electronica Dit voor zeer scherpe prijzen. Het is eventueel mogelijk om een bestelzuil te plaatsen in uw winkel, zo kunnen klanten op hun gemak inzien wat er besteld kan worden. de agent bepaalt aan de hand van inkoopprijzen zelf de verkoopprijzen.

VKS-agent worden?

Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen rechtstreeks contact met u op!

Aanvragen